Escut de Cal Llobet 1
Veciana

està molt deterioat
    National Monument Record
    Commemoratiu
    BCIN, Decret 571/63 14 de març de 1963, del Ministerio d'Educación.
    Jordi Montlló Bolart

Escut d'armes esculpit damunt pedra d'un sol bloc, col·locat a la dovella central. Escut de camper sencer, sense quarterar amb la representació a l'interior d'un animal (lleó o llop). El seu estat de conservació no permet entrar en gaires detalls. A dalt hi ha dues inicials una F i una T; al mig esborrat. A la part inferior, fora del camper hi trobem la data de 1533.

Els dos escuts que actualmernt es poden contemplar a les portes de Cal Llobet, provenen del Molí del Simó, que pertany a la mateixa propietat. Quan es va reformar la façana de Cal Llobet esvan anar a buscar perquè eren els escuts familiars i es van posar en el seu emplaçament actual. Un d'ells estava al portal adovellat del molí i l'altre en una cantonada.

La masia de Cal Simó, ara també coneguda com a Cal Bermúdez, pertanyia a la mateixa família de Cal Llobet, que també tenia el que es coneix com a Molí de Cal Simó. Els Llobet es venen la propietat que tenien a llevant i es quan la masia pren el nom de Cal Simó, però el molí resta en propietat dels Llobet.