Escut de Ca l'Amar de la Torre
Arenys de Munt

XVI-XVII
    National Monument Record
    Commemoratiu
    BCIN, Decret 571/63 del Ministerio d'Educación.
    Jordi Montlló Bolart

Escut d'armes esculpit damunt pedra d'un sol bloc, col·locat damunt fris. Escut de camper sencer, sense quarterar amb la representació a l'interior d'una torre de guaita amb portalada i finestra.

Durant la setmana Santa del 2006 es van presentar a la casa descendents que portaven el cognom Amar de la Torre, procedents de Madrid, portaven el dibuix de l'escut familiar que coincidia amb el de la façana.

Des de la Guerra pertany a la família Carsi. Actualment està a la venda.

BONET GARÍ, Lluís (1983) Les masies del Maresme. Centre Excursionista de Catalunya i editorial Montblanch. Barcelona. CASALS i COLL, Gaspar (2006). Noms de lloc d'Arenys de Munt, a Fulls arenyencs de cultura, núm. 10, abril de 2006. Ajuntament d'Arenys de Munt, pàg.42. VIADER i CROUS, Montse (1986). Ca l'Amar de la Torre (Arenys de Munt), a Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Barcelona, Inèdit.