Escultura de l'Avinguda Catalunya
Sant Pere de Ribes

Avinguda Catalunya. Les Roquetes

Xavier Cuenca i Iturat
    Ajuntament de Sant Pere de Ribes. Pl. de la Vila, 1
    Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

L'escultura anomenada "Cossos" està situada al centre d'una placeta de l'Avinguda Catalunya de Les Roquetes. Està constituïda d'un bloc monolític quadrangular, amb la part lateral buidada interiorment de forma sinuosa. El bloc queda suportat amb una base circular. Les dues cares llises estan esculpides en alt relleu amb dos torsos femenins per costat. Els torsos estan representats en la seva part frontal, com si sobresortissin del bloc, i estan nus.

L'escultura "Cossos" va ser creada per l'artista vilanoví Xavier Cuenca i Iturat. Va inaugurar-se l'any 1989.

PALACIOS, J.L., coord. (1999). Sant Pere de Ribes: Recull d'informació sobre el municipi. Sant Pere de Ribes: Ajuntament de Sant Pere de Ribes.