Entorn del Castell
Palau-solità i Plegamans

Neolític
    Edats dels Metalls
    El seu estat de conservació és indeterminat, tot i que és probable que sigui dolent.
    Catàleg de béns a protegir POUM (2015), nº 8.31. APA.
    Virgínia Cepero González

L'entorn del castell, degut a la seva posició estratègica i elevada sobre la vall, i a les restes antigues que s'han trobat molt a la vora (del neolític, de l'època del bronze, ibèrica i romana), cal considerar-la com a àrea d'expectativa arqueològica, ja que és probable l'existència de restes en aquestes circumstàncies, degut a que les antigues implantacions s'ubicaven en posicions topogràfiques estratègiques.
    Es desconeix la tipologia, cronologia i conservació del jaciment. Només una intervenció arqueològica permetria l'obtenció de dades més precises. Tanmateix, és probable, tenint en compte les troballes a les proximitats, que la seva cronologia correspongui al neolític, l'època del bronze, ibèrica i romana.