Enterraments del Puig
Les Masies de Voltregà

No es conserven. El terreny ha estat arrasat per la construcció d'una granja.
    Annex II de la Revisió de les NNSS (15-11-2000)
    sí, CC AA
    Natalia Salazar -ArqueoCat SL-

Als anys 1920 la Colla Gurb del Centre Excursionista de Vic excavà unes sepultures, allargades de forma rectangular. Segons Dolors Moles (a la seva tesi de llicenciatura) fetes amb teula i, segons la Colla Gurb, amb pedres no molt grosses. L'aixovar trobat consistia en ceràmica comuna romana, fragments de dolia i d'àmfora itàlica. Actualment el jaciment ha desaparegut, al seu lloc hi ha una granja.

El terreny on es van trobar les tombes pertanyen al Mas del Puig (segle XVIII), antiga masoveria de Gallifa que apareix al cens agrícola de 1860, englobat al districte de la Gleva, entitat Gallifa.

CRUELLS, Walter (1984). "Mas del Puig". Carta Arqueològica Osona: Masies de Voltregà. Inventari del Patrimoni Arqueològic de Catalunya. Revisada pel mateix autor l'any 1990. [Consulta: 1 març 2006] ]. MOLAS, Núria; PUIGVÍ, Montse; SANITJAS, Joaquim (2004). Vint-i-cinc anys d'ajuntaments democràtics (1979-2004), Ajuntament de les Masies de Voltregà, pp. 50-55.