El Salavert
Castellterçol

Camí de l'Era s/n.

Masia formada per la casa principal i diversos cossos annexos, que formen un barri.
    Els dos edificis principals, que es troben adossats, són de planta rectangular i consten de planta baixa i dues plantes pis. Les cobertes són de teula ceràmica aràbiga, a dues vessants. La façana principal es troba orientada al sud-est.
    El portal és d'arc de mig punt, adovellat. Les obertures són rectangulars, majoritàriament de pedra carejada. En destaca una llinda amb la següent inscripció: "1684 MICHEL SALAVERT".
    Les façanes són de paredat comú, de pedra lligada amb morter de calç, de pedra vista.

Esmentat a la normativa del PGOU de 1981 com un element a protegir en un futur catàleg.

SANTANDREU, M.; MOSEGUÍ, J. (2019). Projecte del Pla especial de catàleg de masies, cases rurals i altres construccions en sòl no urbanitzable de Castellterçol. Document d'aprovació inicial. Barcelona: Diputació de Barcelona, Àrea de Territori i Sostenibilitat [Inèdit].