El Roure Gran
Corbera de Llobregat

Parcel·la 534 Urbanització Les Cases Pairals

Espècimen botànic
    Catàleg Municipal, 2005, núm. 85
    Agustí G. Larios, Helena Garcia Navarro

Exemplar de roure (família de les fagaceae, gènere Quercus) que presenta un diàmetre de peu d'entre 0,60 - 1 m, copa de més de 10 m d'alçada i 10 m de diàmetre.

El Roure Gran és un arbre que pot ser considerat un exemplar especial, ja que per les seves dimensions i antiguitat (és centenari) forma part de la història del municipi.

CLOPAS I BATLLE, Isidre (1985). Notes històriques de Corbera de Llobregat. Corbera de Llobregat: Ajuntament de Corbera de Llobregat RIERA I BAGUÉ, Josep M. (1987). Documents de la història de Corbera de Llobregat. Corbera de Llobregat: Ajuntament de Corbera de Llobregat RIERA I BAGUÉ, Josep M. (1995). «Fitxa del Pla especial del catàleg de patrimoni arquitectònic i natural de Corbera de Llobregat». Corbera de Llobregat: Ajuntament de Corbera de Llobregat.