El Padró
Fogars de Montclús

Sant Cristòfol
    Situada al peu del camí de l'església de Sant Cristòfol.

Normes Subsidiàries de Fogars de Montclús.
    Virgínia Cepero González

El Padró és una antiga masia situada a peu del camí de l'església de Sant Cristòfol. És un edifici de planta quadrada i orientat a migdia, que s'adapta a l'orografia del terreny. Està format per planta baixa i pis, i la coberta és de teula àrab a dues vessants.
    Els murs són de pedra lligada amb morter de calç, i conserven part de l'antic arrebossat. La porta d'accés i les finestres són emmarcades amb carreus de granit. Té un porxo adossat pel lateral d'accés.
    En destaquen els dos contraforts i els vestigis de l'antic rellotge de sol situat a la façana principal.

Inventari Patrimoni Construït del Montseny: 08081116.

- AJUNTAMENT DE FOGARS DE MONTCLÚS (1992) Catàleg d'edificis i conjunts històrics i monumentals de les Normes Subsidiàries. Fogars de Montclús.
    - OTPAT- Oficina Tècnica de Planificació i Anàlisi Territorial (2008) Inventari del patrimoni construït. Pla especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc del Montseny. Diputació de Barcelona. Àrea d'Espais Naturals i Diputació de Girona.