El Codolet

Al nord-est del puig El Codolet

V aC-I aC
    BCIL. Catàleg del P.C.C. (24.7.1991,DOGC 1473)
    Sara Simon Vilardaga

El jaciment se situa a l'inici i a la vora del camí que porta cap al puig del Codolet des de l'urbanització de la zona de Miralpeix. En concret, es tracta d'una zona on es van recollir diversos fragments de material ceràmic: ceràmica de vernís negre, ceràmica a mà, àmfores ibèriques i púnico ebusitanes, ceràmica ibèrica i un fragment de molí. Fins al moment no s'ha localitzat cap tipus d'estructura.

No s'ha realitzat cap intervenció arqueològica. El material recollit en superfície està dipositat a la Biblioteca-Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú.

MIRET,M. (1983), Cronologia i anàlisi del poblament ibèric a la zona oriental de la comarca del Garraf. Barcelona: Tesina de llicenciatura Facultat de Geografia i Història.
    MIRET, J. FONTS, C. (1984) Fitxa 05/386 de la Carta Arqueològica (CCAA). Revisió de 2002.