Eines del camp
Vilanova de Sau

A una rotonda a l'entrada del poble

Totes les peces han estat restaurades
    Ajuntament de Vilanova de Sau. Passeig Verdaguer, s/n. 08519. Vilanova de Sau
    Joan Casas Blasi

En una rotonda o placeta enjardinada a l'entrada del municipi s'hi troba un conjunt d'eines antigues del camp.
    Aquest conjunt es format per un tractor ja antic, i 6 arades de ferro. El tractor de la segona meitat del segle XX es troba en primer lloc i és divisible des de la carretera d'accés. És de color verd, descobert i amb les llantes de les rodes verdes, remolca una premsa.
    A la resta de la rotonda s'hi distribueixen de manera desigual el conjunt d'arades, ara ja sense cap utilitat i que es troben disposades de manera decorativa.

A l'apartat de cronologia s'ha descrit el moment d'urbanització de la placeta que és quan es dipositaren allí les peces. Desconeixem amb exactitud la cronologia d'aquests elements que segurament daten d'entre la primera i la segona meitat del segle XX

Les eines del camp que es troben a la rotonda s'hi posaren el 2006 moment en que es va urbanitzar aquest espai