Edifici d'habitatges al carrer Joan Maragall 4-6
Sant Feliu de Llobregat

Carrer Joan Maragall, 4-6

Desconegut
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Es tracta de dos edificis de petites dimensions entre mitgeres, ben diferenciats entre sí, però catalogats a la mateixa fitxa. De fet, els dos elements unificadors són l'alçada i el ràfec que, sense solució de continuïtat, corona els dos immobles. El número 4 és més ric en motius decoratius. En planta baixa presenta una obertura gran (actualment entrada de cotxes) i una porta d'accés per al pas de persones. Aquest sector de la façana està recobert de pissarra natural de formes irregulars, fruit segurament d'alguna reforma posterior. En el primer pis, un petit balcó i una finestra emmarcades per impostes. Al segons pis hi ha una galeria de quatre finestres agrupades en parelles i en forma d'arc de mig punt. Coronant l'edifici hi ha un ràfec generós i compartit amb l'edifici del costat (número 6 del carrer Joan Maragall), amb cornisa denticulada i amb tortugada. L'immoble del número 6 és més senzill.

Aquest element es troba en un carrer que està declarat BCIL en el seu conjunt (36114)