Edifici del carrer d'Igualada, 7
Vilanova del Camí

Carrer Igualada, 7
    Entrant a Vilanova des del barri de Sant Crist d'Igualada

Miquel Gea Bullich

Gran edifici de forma aproximadament quadrangular amb coberta de teula de dos aiguavessos amb el carener paral·lel a la façana de tramuntana. La façana principal s'obre a migdia i està articulada en base a tres eixos verticals amb obertures de llinda excepte pel que fa a una porta que actualment sembla funcionar com a local comercial, situada a l'extrem de ponent de la façana. Aquesta porta compta amb un arc escarser construït amb pedra treballada de bona factura. A la dovella central hi trobem, emmarcda per una el·lipse, el que molt probablement és l'any de construcció de la finca: 1824. De fet, alguns elements com les baranes simples de ferro forjat dels balcons, la solana de pedra d'aquests o d'altres elements com un "estripagats" en una petita finestra de la façana de llevant, fan pensar que l'edifici és íntegrament d'aquell moment.
    No obstant aixó, l'edifici presenta reformes evidents a la seva part exterior, com és un arrebossat amb morter de color, relativament recent. Desconeixem si interiorment conserva l'estructura original o bé està totalment reformat.