Edifici de la Ronda Torrassa, 38
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelonès
    Ronda Torrassa, 38
    Barri de La Torrassa

diversos propietaris
    Jordi Montlló Bolart

Edifici d'habitatges que consta de planta baixa i cinc pisos, amb la coberta de terrat pla. L'alçada de la construcció respon als nous models incipients en l'època, però devastadors des d'aquell moment. En aquest cas, encara persisteix el programa ornamental de les façanes de l'època, sobretot en el parament de faixes horitzontals encoixinades i la imitació de carreus abuixardats. Persisteix la simetria en la composició. En planta baixa són tres els eixos de verticalitat, amb una porta central d'accés a l'escala comuna, i dues més grans, laterals, adaptades als comerços actuals que s'hi han establert. A la resta de plantes són quatre els eixos de verticalitat; en la primera planta hi trobem un balcó corregut a tot l'ample de la façana. En la segona, tercera i quarta planta, trobem en els dos eixos centrals un balcó compartit i en els eixos laterals finestres amb balcó o balconada. En el darrer pis es copia l'estructura del primer. La façana està coronada per un frontó triangular.