Casa de la Ronda Torrassa, 42
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelonès
    Ronda Torrassa, 42
    Barri de La Torrassa

Jordi Montlló Bolart

Casa de cos entre mitgeres que consta de planta baixa i pis, amb la coberta de terrat pla. Respon a una primera tipologia majoritària de cases que s'aixequen a l'època. La planta baixa ha sofert alguna modificació, però la resta es manté intacte. Destaca el balcó corregut de la planta pis i les finestres que hi comuniquen, amb una decoració vegetal en relleu a la zona de la llinda. El parament és arrebossat imitant carreus abuixardats, amb un sòcol en planta baixa, i un recreixement motllurat, al voltant de les obertures a la planta pis. També es remarca la cambra de respiració amb esgrafiats vegetals i respiralls de ceràmica. La delimitació superior és una motllura dentellada. Per sobre un coronament llis, amb plafó recte al mig del qual hi podem llegir l'any de construcció: 1935.