Casa de la Rambla Just Oliveras, 58
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelonès
    Rambla Just Oliveras, 58
    Barri Centre

Jordi Montlló Bolart

Edifici entre mitgeres que consta de planta baixa i dos pisos. Tot i que la segona planta és una remunta posterior, a la mateixa línies de façana i que no presenta una continuïtat ornamental, sinó tot el contrari. La planta baixa s'ha adequat als usos comercials actuals però manté els elements programàtics ornamentals. Al centre hi ha la porta d'accés al pis superior, d'arc de mig punt. Les altres obertures d'aquesta planta són de llinda recta, amb motllura emmarcant-les. A la planta pis hi trobem dos balcons dobles, amb barana de ferro, amb les obertures d'arc de mig punt, amb motllura emmarcant-les i persianes de llibret.
    El parament a la planta baixa és imitant carreus abuixardats, amb sòcol de lloset. A la planta pis estucat amb esgrafiats geomètrics i vegetals al voltant de les obertures.

El procés d'urbanització de l'eix viari de la Rambla de Just Oliveras, iniciat al 1907, es perllongà al llarg de les dècades següents. Això ha permès que els exemples d'arquitectura original que encara es conserven mostrin un ventall del que eren els gustos i estils arquitectònics del moment.