Casa de la Rambla Just Oliveras, 38
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelonès
    Rambla Just Oliveras, 38
    Barri Centre

Jordi Montlló Bolart

Casa de cos entre mitgeres de planta rectangular, que consta de planta baixa i pis, però la planta pis és una remunta posterior i enretirada de la línia de façana de la Rambla. En origen només tenia una planta baixa. Actualment aquesta planta ha estat remodelada per adequar-la als usos comercials. Manté en façana alguns elements ornamentals propis com una motllura a mitja alçada, un arc de descàrrega decoratiu, els espiralls de la cambra de respiració i la balustrada.

El procés d'urbanització de l'eix viari de la Rambla de Just Oliveras, iniciat al 1907, es perllongà al llarg de les dècades següents. Això ha permès que els exemples d'arquitectura original que encara es conserven mostrin un ventall del que eren els gustos i estils arquitectònics del moment.