Edifici al carrer del Mur 120
Martorell

C.del Mur, 120

La façana presenta cert estat de deteriorament.
    Dídac Pàmies Gual. SPAL

Edifici entre mitgeres de planta baixa, dos pisos i terrat. Composició simètrica a partir dels buits de planta baixa que tenen continuïtat en els balcons i ulls de bou del pisos. Interessant ornament a manera de trencaaigües format per garlanda de flors. Coronament de l'edifici amb gregues de dibuixos i filigranes en relleu i picat; medalló amb inicials en el centre del frontó ondulat. Ornaments de pedra artificial.

L'edifici data de finals del segle XIX. El carrer on es troba l'edifici rep el seu nom perquè segueix el curs de l'antiga muralla de Martorell. Tot i que els primer edificis del carrer daten de 1853, serà a partir del 1863 quan es configurarà el carrer del mur per fer-hi passar la carretera N-II.