Dau
La Llacuna

Prehistòric
    Edats dels Metalls
    Fruit de l'acció antròpica a la zona al llarg del temps
    Juan Garcia Targa

Conjunt de gran blocs de pedra caiguts que han generat espais amb possible ocupació com a habitatges o com a espais d'enterrament. Sembla evident l'ocupació continuada d'aquests espais, amb la presència de murets o tanques per estabulat de ramat o com a habitatge provisional. L' Institut d'Estudis Penedesencs va realitzar excavacions en aquesta zona (concretament al Dau 1).

La darrera visita ha estat efectuada durant l'elaboració de la Carta Arqueològica de la Comarca 1985. Els materials recuperats durant les excavacions i seguiments són al Museu de Vilafranca. Segons la fitxa d'Extranet eGIPCI del Departament de Cultura es pot enquadrar al Bronze Final

Virella i Torres, Xavier. 1985. " El conjunt arqueològic de Vilademàger (La Llacuna)". Ancosa, 5: pàg.9-11. Extranet eGIPCI del Departament de Cultura