Les Clotes
La Llacuna

Prop de la Masia i la Font de Les Clotes

Prehistòric
    Edats dels Metalls
    Dolent
    Es considera que les obres efectuades a la zona esmentada per Giró des de l' identificació han incidit en l'evident afectació de les possibles restes
    7729
    Juan Garcia Targa

El possible jaciment es fonamenta en unes referències efectuades per Pere Giró (1947-1948) on esmentava l'existència dels materials habituals en contextos funeraris megalítics fruit d'obres agrícoles en aquesta zona.

La darrera revisió de la zona es va dur a terme durant la realització de la Carta Arqueològica de la Comarca, 1985. No es va poder accedir a l' indret.

No he pogut localitzar l'article d'en Pere Giró que identifica el jaciment potencial. A ka fitxa de l'Egipci de la Generalitat figura la següent descripció Lloc d'enterrament d'inhumació col·lectiva, dolmen que correspon al Bronze Mig.