Crostes
Sant Mateu de Bages

Demarcació de Castelltallat
    Emplaçament
    C-25 sortida 114. BV-3009 i seguir pista direcció Castelltallat, poc abans de Governa camí est i sud
    734

41.78002
    1.59902
    383574
    4626301
    08229 - 479
    En ruïna
    Catàleg de masies (núm. 108)
    Sense accés
    08229A007000210000MP
    Jordi Piñero Subirana

Masia de petites dimensions, en estat de ruïna, emplaçada en un petit replà sobre la vall del Torrent Bo. Se'n conserven els murs fins a una alçada d'un metre aproximadament. És una construcció que sembla distribuir-se en dos cossos de planta més o menys rectangular, amb coberts adossats a sud i nord i un altre d'aïllat, uns metres a llevant. Les restes es troben força arrasades i no s'observa cap rastre ni del portal ni de finestres.

Aquest mas ja apareix en un llistat de cases de Castelltallat de l'any 1819 però ignorem si el seu origen és gaire anterior.