Corral Nou
Olèrdola

Camí de Rossend Montané
    Seguir el camí en direcció Sant Pere Molanta

XVII-XX
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Corral Nou és una masia construïda entre els segles XVII i XVIII que va ser ampliada al segle XX amb un volum lateral. És un edifici aïllat de planta rectangular que s'estructura en tres crugies. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. S'hi accedeix per un portal d'arc carpanell adovellat, i conserva dos finestrals al pis de pedra carejada. La resta d'obertures són d'arc pla arrebossat, algunes de factura moderna. A la façana lateral i posterior les obertures també són d'arc pla arrebossat. En un costat del frontis s'hi adossa una escala exterior que permet accedir a la terrassa que s'ha construït en un cos perpendicular incorporat recentment. El segon volum, adossat al costat del primer, manté les mateixes proporcions i presenta obertures d'arc pla arrebossat. El ràfec està acabat amb una imbricació de rajols i teules ceràmiques. El tractament exterior dels murs és arrebossat i pintat.