Cingle de l'Hort del Rei
Sant Salvador de Guardiola

Prop de cal Rei, al raval del Sellarès.
    Camí del Calvet al raval del Sellarès. Poc abans d'arribar-hi, travessar la C-37 i seguir 300 m.

Cinglera despresa, indret envaït per la vegetació.
    Jordi Piñero Subirana

Possible lloc d'enterrament situat al peu d'una petita cinglera. Actualment en aquest indret hi trobem dos blocs de roca de conglomerat que s'han desprès de la part superior del cingle, situat a l'extrem d'un camp (l'Hort del Rei). Segons notícies orals, a l'espai que hi ha entre les dues roques i la paret del cingle un pagès hi va recollir un bon nombre d'ossos. Actualment es troba cobert de vegetació.
    Entorn de 1970 els dos blocs de roca es van desprendre del cingle. Aleshores Josep Morales, un pagès de la zona actualment ja difunt, va afirmar haver trobat en aquest lloc diversos ossos que, segons ell, corresponien a restes humanes. Entorn de l'any 2000 Jaume Capdevila i Marc Sellarès van fer una inspecció de l'indret i hi van poder recollir alguns fragments d'ossos indeterminats. Per les característiques de l'indret és possible pensar en algun tipus d'enterrament semblant a les balmes sepulcrals de l'època del megalitisme. Amb les poques dades disponibles, però, es tracta d'una pura hipòtesi que caldria confirmar.

Informació oral facilitada per Marc Sellarès Cots.