Centre Recreatiu Guradiolenc / La Cooperativa
Font-rubí

Avinguda Catalunya, 45 - Guardiola de Font-rubí

Bé protegit (Revisió NN.SS. Plan. Urb. Tipus b)
    Ajuntament de Font-rubí. Plaça de l'Ajuntament, 1 - Guardiola de Font-rubí
    Miquel Gea i Bullich

Edifici entre mitgeres d'estil eclèctic, amb trets noucentistes. Se situa al principal carrer del nucli de Guardiola. La seva planta és rectangular i compta amb una coberta de dos aiguavessos de teula àrab. El carener és paral·lel a la façana principal, que mira a llevant. Compta amb planta baixa i dos pisos. La composició de la façana és simètrica amb obertures emmarcades per relleus decoratius. A la planta primera hi trobem un balcó corregut que abraça les quatre obertures d'aquell nivell mentre que, a la planta segona, hi ha quatre balcons individuals.
    A l'interior disposa, actualment, de Sala d'Actes, Auditori, Casal de la Gent Gran, despatxos per a les entitats i Casal de Joves / Esplai. És el local que acull gran part dels actes que es realitzen al municipi.

El Centre Cooperatiu Guardiolenc fou la seu de l'antiga Cooperativa Agrícola del municipi.