Celler de Can Pasqualí
Sant Pere de Ribes

C. Gal·la Placídia, 13. Nucli del Palou Alt.

Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

Celler situat en una placeta del nucli del Palou Alt. És un edifici aïllat de planta rectangular i d'un sol nivell d'alçat. Té la coberta a una sola vessant que fa el desaiguat a la façana. S'hi accedeix per un portal d'arc de mig punt ceràmic amb els brancals de pedra. Damunt d'aquest hi ha un rellotge de sol ovalat que incorpora motius de la vinya, la inscripció "cada hora fereix. La última mata" i la data 1797. A llevant hi ha adossat un cos de menor alçada que incorpora una obertura, que presumiblement es correspon amb un cup. L'acabat exterior és arrebossat, amb la façana pintada de color blanc.

En el moment de fer l'inventari s'ha comprovat que el rellotge de sol ha estat tapat amb pintura blanca.