Can Pasqualí
Sant Pere de Ribes

C. Gal·la Placídia, 28

Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

Masia situada al nucli del Palou Alt. És un edifici aïllat de planta basilical, que s'estructura en tres crugies. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dues vessants amb el carener perpendicular a la façana. S'hi accedeix per un portal d'arc de mig punt ceràmic amb brancals de pedra, que es troba centrat en el frontis. Al seu voltant s'hi distribueixen diverses finestres d'arc pla arrebossat. A la part de mestral de la façana hi ha adossat un cos quadrangular de dos nivells d'alçat, obert a la planta baixa amb un arc rebaixat. En aquest cos hi ha la portalada d'accés, d'arc escarser adovellat amb la clau inscrita: "JUAN MUNTANE 1727". Des d'aquest hi ha diversos cossos adossats, que formen un pati central davant la masia. L'acabat exterior és arrebossat i pintat de color blanc.

Segons consta en el llibre d'Apeo de l'any 1847, la masia pertanyia a Josep Pasqual.