Cases del Carrer Anselm Clavé, 22-36
Martorelles

Dolent
    Les cobertes es troben en mal estat, presenten un estat d'abandonament manifest i s'han tapiat les obertures.
    Marta Lloret Blackburn

Conjunt de cases entre mitgeres, algunes amb accés pel carrer d'Anselm Clavé, i la majoria per la façana de migdia. Són de dues crugies, de planta baixa i pis i tenen la coberta a dues vessants amb el carener paral·lel a la façana. Algunes d'elles tenen accés per portals d'arc pla arrebossat, tot i que també n'hi ha d'arc escarser. Al pis hi ha petites finestres d'arc pla arrebossat. Gairebé totes les obertures es troben tapiades amb maó. Conserven el revestiment de morter original.

Sembla que les cases havien de ser enderrocades per a construir-hi noves vivendes, tot i que el projecte ha quedat parat.

Es tracten d'unes de les cases més antigues de la zona, construïdes entorn el segle XIX a peu de l'antic camí que anava fins a Santa Maria de Martorelles.