Casa Torner
Santa Margarida i els Monjos

Els Monjos. Av/ Catalunya nº28

Eclecticisme
    humitat prop del ràfec.
    Tríade scp

Edifici entre mitgeres dedicat a habitatges. La façana és simple. La composició és assimètrica a la planta baixa, on a l'esquerra hi ha un portal alt, amb arc rebaixat rematat amb maó, i a la dreta una doble finestra amb doble arc rebaixat del mateix tipus que el portal, amb unes baranes de ferro tornejat. Al primer pis, dues balconades amb arc rebaixat rematat amb maó i baranes de ferro tornejat. La balustrada està feta per tres pilars d'obra rematats amb una decoració de trencadís de rajola esmaltada de colors, balustres de peces ceràmiques i un fris i ràfec de rajoles vidrades verdes i ocres.

ROSSELLÓ RAVENTÓS, Joan (1986). Inventari de patrimoni arquitectònic de Catalunya. L'Alt Penedès. Generalitat de Catalunya. Barcelona.