Casa Miró
Vilafranca del Penedès

Carretera d'Igualada, 6

Neoclàssic
    sembla deshabitada i des del carrer es veuen falsos sostres ensorrats.
    Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres de planta rectangular que consta de planta baixa, dos pisos i golfes, amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal.
    La façana te una composició simètrica a partir de tres eixos verticals. A la planta baixa, trobem tres portals d'arc rebaixat amb l'emmarcament de pedra treballada. En les dues plantes pisos es repeteix la distribució de les obertures: balcó corregut amb tres obertures adintellades, amb els muntants i llindes motllurats. A les golfes, trobem tres ulls de bou el·líptics. El parament és llis a tota la façana i el coronament amb cornisa.