Casa Miquel Blancher
L'Ametlla del Vallès

C/ Torregassa, 3

Pla Especial Protecció Patrimoni Arquitectònic (nº 51)
    Virgínia Cepero González

Edifici entre parets mitgeres, de planta rectangular, que es composa de planta baixa i dos pisos. Forma part d'un grup de tres cases: a la banda nord comparteix paret mitgera amb la casa del Doctor Satorras i a la banda sud amb Ca'l Barber. La coberta és de teula àrab a dues aigües amb el carener paral·lel a la façana.
    Les façanes estan arrebossades i pintades. La central és simètrica, amb elements decoratius amb predomini de la línia corba.
    Al primer pis hi ha un balcó enllaçat amb un altre del segon pis per un arc conopial de gran profunditat. En destaca un petit capcer amb la data de 1906 i les inicials J.B.

AA.DD. (2008). Pla especial i catàleg del patrimoni arquitectònic de l'Ametlla del Vallès. Inèdit.