Casa Los Ángeles

Pg. Marítim, 33-34- c/ Reverend Joan Lloveres, 2-6- c/ Mare de Déu de Montserrat, 47

El Pla Especial estableix el manteniment del volum i dels elements significatius de la façana.
    Legal i física
    Núria Nolasco Azuaga

Edifici aïllat inserit en una parcel·la força gran delimitada pels carrers de la Mare de Déu de Montserrat, del Reverend Joan Lloveres i pel Passeig Marítim. Proper a un llenguatge mediterrani propi de les illes, destaca per disposar d'un porxo (en part descobert) situat a la zona més occidental de l'edifici, el qual s'estructura en base a uns grans arcs de mig punt. L'edifici s'estructura en alçat en planta baixa i un pis, destacant un cos central més elevat, sense arribar a concretar una planta més. Les cobertes són de teules formant vessants compostes, i disposen d'un ràfec en voladís format per diverses filades que combinen el maó i les teules àrabs col·locades de cantell.
    Les obertures disposen d'emmarcaments, en concret de faixes motllurades d'aplacat de pedra, que contrasten amb el color blanc del revestiment de les façanes.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció III. La finca està catalogada com una construcció de tipus B.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)