Casa Herrera
Dosrius

Urbanització de Can Valls, 16 - Zona de Dosrius
    A la banda de tramuntana de la urbanització, en el carrer superior

Adriana Geladó Prat

Edifici aïllat i envoltat de jardí, que està format per dos grans cossos adossats que li proporcionen una planta allargassada. El volum principal presenta una planta irregular, amb coberta de teula àrab d'un sol vessant i distribuït en un sol nivell. Les façanes de tramuntana i migdia estan esglaonades, amb finestres rectangulars amb els ampits revestits amb ceràmica vidrada de color groc. Adossat a la banda de ponent hi ha l'altre cos, que té una planta en forma d'L, consta d'un sol nivell i presenta una coberta de teula àrab d'un sol vessant, amb un acroteri superior d'obra que l'amaga. La construcció té els paraments arrebossats i emblanquinats.

Dues de les imatges han estat extretes de l'Inventari del patrimoni històric, arquitectònic i ambiental de Dosrius, elaborat per la Diputació de Barcelona l'any 2005.

L'edifici fou concebut com a casa d'estiueig i la seva llicència d'obres és de l'any 1979.