Casa Fèlix Via
Vilafranca del Penedès

Carrer de la Cort, 18

Barroc
    XVI-XVII
    Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres de planta rectangular que consta de planta baixa i tres pisos més terrat. En origen només tindria dos pisos amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana. La planta baixa també s'ha transformat, fent desaparèixer les obertures originals de la construcció.
    De la façana, destaca el balcó corregut amb dues obertures d'arc conopial trevolat. En el segon pis, hi ha dos balcons d'obertura única d'arc escapçat. El coronament antic de la façana era amb cornisa dentellada. El parament està fent a base de carreus regulars.