Casa dels mestres
Caldes de Montbui

carrer Font i Boet

Ajuntament de Caldes de Montbui (Pl. de la Font del Lleó, 11)
    Laura Bosch Martínez

Edifici de planta rectangular, amb la coberta de teula àrab, a dues vessants. A cada cantonera del carrer Font i Boet hi ha una torreta que presenta la coberta en teula àrab i a quatre vessants. L'edifici dels mestres es composa de planta baixa i pis a excepció de les dues torretes que tenen un segon pis. Les façanes exteriors de l'edifici donen per una part al carrer Font i Boet, per l'altra amb el carrer Sentmenat i finalment comuniquen amb el carrer del Geògraf Aparici. La casa presenta varis àmbits separats per parets mestres independents. Les entrades a l'edifici formen arcs de mig punt. Les obertures tan a la planta baixa i al primer pis són de forma rectangula. Algunes d'elles presenten balconera amb voladís i barana de forja. El tercer pis té a les quatre bandes de façana tres obertures que presenten un arc de mig punt separades per columnes de pedra alternada amb totxo arrebossades. Per sota de la coberta hi ha una decoració amb motius ceràmics de color blau.

Aquest edifici havia estat el lloc on vivien tots els mestres de l'escola de Caldes. Va ser construït durant els anys 1930 i abandonat anys després. L'edifici actualment es troba destinat com a equipament de dinamització comunitària