Casa del Registre
Granollers

Eclecticisme
    La planta baixa ha estat molt reformada pel seu destí com a local comercial.
    PEPHA nou, Núm. R-080
    ARQUEOCIÈNCIA - J. M. Huélamo

Edifici de planta rectangular, entre mitgeres, que presenta en alçada planta baixa i dues plantes pis, acabant en coberta plana limitada per una balustrada entre pilastres que corona una façana plana. La composició d'aquesta es desenvolupa en tres eixos marcats pels buits verticals amb sengles balcons correguts protegits per reixes decorades amb línies geomètriques que recorden roleus vegetals. Elements decoratius, com esgrafiats a la primera planta i trencadís sota la línia de cornisa ornamenten, de manera singular la façana.

Proposta de protecció al nou PEPHA Fitxa. Núm. R-080

Als baixos d'aquesta casa hi havia el registre de la propietat, i a un dels pisos hi vivia l'advocat Font. Al temps de la guerra civil, es van treure al carrer els arxius i es van cremar.