Casa del Passatge Alzina, 14
Malgrat de Mar

Passatge Alzina, 14

Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Casa d'estil noucentista construïda durant la primera meitat del segle XX. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta d'un sol nivell d'alçat i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. El frontis s'obre amb un portal emmarcat amb una motllura i un finestral amb volutes en relleu a la llinda. El coronament de l'edifici arrenca des d'una cornisa motllurada, amb balustrada i un capcer sinuós al centre, que té una placa amb una orla amb les lletres "SF" entre figures sedents i "ANY 1928" amb garlandes a sota. El capcer està acabat amb una motllura amb garlandes de notable volada. El tractament exterior del mur és arrebossat i pintat. Al costat hi ha una entrada de vehicles oberta amb arc escarser i que segueix la cornisa motllurada del coronament.