Casa del carrer St. Francesc d'Assís, 39
El Masnou

Carrer St. Francesc d'Assís, 39

Jordi Montlló Bolart

Casa de cós entre mitgeres de planta rectangular alineada al pla de carrer. Consta de planta baixa i planta pis amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal, orientada al nord.
    La façana es genera a partir d'una disposició simètrica mitjançant dos eixos de verticalitat definits per les obertures: porta d'accés i finestra lateral a la planta baixa i dues finestres a la planta pis.
    L'acabat superficial dels paraments de la façana és estucat i pintat de blanc, sense cap element que sobresurti.
    Per la posició de final d'illa, l'edificació gira i dóna resposta al Passatge Rector Pineda amb una façana secundària on preval el ple sobre el buit i amb la formació d'un petit terrat. A causa de la topografia hi ha un gran desnivell i tot el conjunt es recolza sobre un gran mur de pedra, fet de parament mixt que acompanya el passatge.