Casa del carrer St. Francesc d'Assís, 24
El Masnou

Carrer St. Francesc d'Assís, 24

Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres de planta rectangular alineada al pla del carrer Sant Francesc d'Assís i que fa cantonada. Consta de planta baixa i planta pis i té la coberta de teules àrabs i inclinada a dues aigües amb el carener paral·lel a la façana principal, orientada a migdia.
    La façana es genera a partir d'un disposició simètrica mitjançant tres eixos de verticalitat definits a la planta baixa per la porta d'accés al mig i dues finestres al laterals i a la planta pis per un balcó a l'eix central i dues balconeres als laterals.
    L'acabat del parament de la façana principal és un estucat amb relleu de franges horitzontals en planta baixa, a mode de carreus, i amb motius florals en planta pis. L'acabat del parament de la façana lateral és llis.

També coneguda com a Can Lloveras