Casa del carrer Nou
Vilassar de Dalt

Casa del carrer Nou, 22

Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Vilassar de Dalt
    Jordi Montlló Bolart

Casa situada al carrer Nou però amb la línia de façana molt més endarrerida que la del carrer i, per tant, només te mitgera en una petita part de la façana de ponent. Té dos cóssos i és de planta rectangular, consta de planta baixa i pis. En el cos principal, la coberta és a dues aigües, amb el carener paral·lel a la façana principal. Una part del vessant de migjorn de la coberta és un terrat pla. El cos lateral té la coberta a una aigua i, per las part frontal, s'hi adossa un cobert amb terrat. A la part del davant hi ha un pati amb un barri que s'ajusta a la línia de carrer.
    De la façana, destaca el portal rodó adovellat i la finestra del damunt, amb els brancals, l'ampit i la llinda de pedra treballada.