Can Brasó
Vilassar de Dalt

Carrer Mestre Viladrosa, 16

Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Vilassar de Dalt
    Jordi Montlló Bolart

L'entrada a la farmàcia de Can Brasó és un portal aparador més ample que alt que tanca una persiana metàl·lica. Tota la façana és de rajola, però mentre la major part és d'una rajola grisa, l'entorn de l'entrada està fet de rajoles decoratives: A banda i banda un sòcol amb la típica rajola de vela (verda i blanca). A la part de la llinda s'hi pot llegir, en lletres ben grans, "FARMACIA". Al costat esquerra, dins una orla "FUNDADA EN 1837" i a l'altre costat, també dins una orla del mateix estil "LICdo. A. BRASÓ".
    En els laterals hi ha rajoles pintades amb motius farmacèutics, plantes medicinals i objectes d'alquímia. Tot envoltat d'una sanefa de motius vegetals.