Can Puig
Vilassar de Dalt

Carrer Àngel Guimerà, 11

BCIL - Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental
    Jordi Montlló Bolart

Casa de planta rectangular amb un pati posterior. Consta de planta baixa dos pisos. La coberta és de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal, orientada a ponent, amb el carrer. Fa una mica de voladís a la façana.
    La casa fa cantonada amb el carrer Francesc i Benet Artigas, però s'hi adossat un altre cos en la part més propera a aquest carrer de la façana que tapa la composició simètrica d'aquesta a partir de tres eixos de verticalitat. Només resta visible la segona planta del cos de la dreta. La disposició de les obertures es concreta amb la porta principal en l'eix central de la planta baixa, amb sengles finestres a cada costat, una més petita que l'altra. En el primer pis, actualment només són visibles dos del tres balcons que hauria de tenir, amb la corresponen barana de ferro. Finalment, en la segona planta, hi trobem tres finestres més petites. Totes les obertures tenen els brancals, llinda i ampit de pedra ben escairada. La llinda de la porta principal llueix una cartela sense que s'hi llegeixi cap inscripció a l'interior. Totes les llindes són rectes i les persianes de les finestres de fusta, de llibret i pintades de verd.
    El parament és arrebossat, llis i pintat de color crema.

A l'interior es pot reconèixer l'existència d'una façana anterior, reculada en relació a l'actual alineament del carrer.
    En el pati interior, hi ha una glorieta de principis del segle XX, decorada amb frescos.

També es coneix com a Can Bot i a l'interior s'hi conserva una important col·lecció malacològica.