Casa del carrer Major, 162
Vallirana

Carrer Major, 162
    A la banda de llevant del carrer, a la banda dreta en direcció l'Ordal, prop del Casal de Joves

La coberta i la part interior estan enderrocats.
    Adriana Geladó Prat

Edifici entremitgeres amb jardí lateral completament enderrocat. De fet, només es manté dempeus la façana principal. Originàriament era de planta rectangular i estava distribuït en planta baixa i pis. La façana presenta obertures rectangulars amb els emmarcaments arrebossats; els de la planta superior estan decorats i lleugerament apuntats. Destaca el balcó del pis, amb una barana de ferro treballat i la llosana decorada amb la mateixa motllura que recorre la separació entre les dues plantes. La façana té un coronament pla i compta amb tres òculs decorats amb motius florals, probablement sota coberta. El parament està arrebossat i pintat.

Molt probablement sigui una construcció de principis de segle XX.

IPA (1993). Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, Vallirana. Barcelona: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya [inèdit].