Casa del carrer del professor Castelló, núm. 22
Arenys de Mar

Carrer del professor Castelló, núm. 22

Sí (IPAC)
    Jordi Montlló Bolart

Casa de cos entre mitgeres de planta rectangular. Consta de planta baixa i dos pisos. La coberta és a dues aigües, amb el carener paral·lel a la façana principal. Aquesta última està configurada a partir de dos eixos de composició vertical. En planta baixa definits per la porta d'accés, de dues fulles amb formes modernistes ondulants i de tipus orgànic; i una finestra, al costat, amb reixa de ferro forjat. Ambdues de llinda recta.

En el primer pis definits per un balcó corregut amb doble accés, sostingut per quatre mènsules decorades. La barana és de ferro forjat i estan ornamentades amb formes ondulants. Ambdues obertures tenen marcs senzills i una llinda recta decorada amb línies sinuoses. A la segona planta, hi trobem dues obertures geminades.

La façana està coronada per una cornisa amb una gran voladís motllurat, sostingut per quatre mènsules decorades amb motius vegetals i acabada amb un capcer curvilini

El parament  presenta un acabat amb estuc, que imita carreus regulars disposats en filades. Tots els pisos estan delimitats per franges horitzontals d'esgrafiats que dibuixen línies de tipus orgànic. Entre el primer i segon pis, a més, hi ha una línia d'imposta motllurada sobre una de les franges esgrafiades.