Casa del carrer del Bisbe Català, núm. 44
Arenys de Mar

Carrer del Bisbe Català, núm. 44
    Nucli antic

Inexistent
    Protecció de nivell 4: només afecta portals, balcons i finestres emmarcats en pedra segons tipologies de cada període històric.
    2734522DG6023S0001UO
    Jordi Montlló Bolart

Casa de cos entre mitgeres de planta rectangular. Consta de planta baixa i dos pisos. A nivell compositiu, la façana s'estructura a partir de dos eixos de verticalitat definits per les obertures de cada planta. En planta baixa, trobem la porta d'accés i una finestra reixada al seu costat. Ambdues de llinda recta. La porta està emmarcada en pedra amb la llinda decorada amb motius vegetals molt estilitzats. En el primer pis, trobem un balcó corregut amb doble accés. La llosana està sostinguda per quatre mènsules decorades amb estries. La barana és de ferro. Les finestres tenen persianes de llibret. A la segona planta, hi trobem dues finestres amb persianes de corda.

La façana està coronada per una cornisa sostinguda per mènsules. Com a separació entre nivells hi trobem sanefes. El parament és llis, però amb un petit sòcol en la planta baixa.