Casa del carrer de la Vila, 1
Taradell

C. de la Vila, 1

Marta Lloret. Antequem, S.L.

Casa del segle XVIII que va ser reformada al segle XIX. És un edifici cantoner de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. S'hi accedeix per un portal descentrat d'arc pla de pedra carejada amb tres incisions conopials i la inscripció: "AVE MARIA CIN PECADO CONCEBIDA 1764" i una creu intercalada. Les obertures del frontis i de la façana lateral es distribueixen de forma aleatòria i són d'arc pla de pedra carejada, ceràmiques o arrebossades. A les golfes de la façana principal hi ha dos grans pòrtics d'arc escarser arrebossat. El tractament exterior dels murs és la pedra vista. El ràfec està acabat amb cabirons.