Casa del Carrer d'Andreu Guri, núm. 62
Arenys de Mar

Nucli antic

Racionalisme
    Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic
    Sí (IPAC)
    Jordi Montlló Bolart

Edifici situat a la cantonada dels carrers d'Andreu Gurí, antic carrer d'Amunt, i el carrer d'Antoni Torrent, antic carrer de Tossol. És de planta rectangular i consta de planta baixa i dos pisos. La coberta és plana o de terrat a la catalana. El programa ornamental és bàsicament amb predomini de les línies rectes, façanes planes arrebossades, balcons d'obra i passamà de tub, obertures rectangulars, ull de bou, fines cornises d'acabament i element d'escala corbat, reixes i porta d'entrada d'acord amb l'estil. En destaca el balcó corregut cantoner de la segona planta.

És un exemple de l'arquitectura racionalista a Arenys de Mar.