Casa del carrer d'Adra, 35
El Masnou

Carrer d'Adrà, 35

XVI-XX
    Si (IPA 8665 )
    Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres de planta rectangular que consta de planta baixa i pis amb la coberta de teules àrabs a dues aigües amb el carener paral·lel a la façana.
    La façana d'aquest edifici presenta un fort contrast entre el tram de la planta baixa i el tram de la planta pis. En aquest segon tram, destaquen dues finestres gòtiques d'estils diferents. El finestral de l'esquerra té brancals i llinda de pedra en forma d'arc conopial lobulat. El finestral de la dreta presenta un llinda més treballat envoltat per una motllura i es troba completament esculpit amb elements figuratius. Les lobulacions de la part inferior del llinda representen caps humans. Damunt la finestra de la planta baixa hi ha un petit relleu en pedra d'un vaixell de vela.
    El tram de la planta baixa és fruit d'una reforma moderna amb parament tipus escocès.

Es diu que les finestres van ser posades als anys 60 del segle passat provinents de diferents llocs que no es coneixen.

ANDRÉS, Rosa María (1984). El Masnou, dins l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. Barcelona.