Casa del passeig Prat de la Riba, 29
El Masnou

Passeig Prat de la Riba, 29

Eclecticisme
    Jordi Montlló Bolart

Edifici entre mitgeres de planta rectangular que consta de planta baixa i dos pisos, acabat amb una coberta plana practicable, a mode de terrat.
    La façana principal es disposa simètricament a partir de dos eixos de verticalitat i es composa a la planta baixa amb la porta d'accés i una finestra lateral protegida amb una reixa de ferro forjat; a la planta pis, hi ha un balcó continu amb reixa de ferro i amb dues obertures. A la planta superior, hi ha dues obertures dobles. Totes les finestres de les plantes superiors tenen la protecció d'un guardapols clàssic amb la part central lleugerament apuntada. La part inferior del balcó està fet amb picadís de rajoles i com element central, un escut amb les quatre barres.
    El parament de la façana és un estucat en relleu pintat de color ocre clar imitant carreus posats a portell i el coronament de la façana és una cornisa suportada per mènsules. Els emmarcaments de les obertures estan pintats de blanc.

Coneguda també com a Can Massagué