Casa del C. Marià Cubí, 30
Malgrat de Mar

C. Marià Cubí, 30

Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Casa d'estil noucentista construïda durant la primera meitat del segle XX. És un edifici de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta d'un sol nivell d'alçat i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. El frontis està definit per dues obertures d'arc pla emmarcades amb pedra motllurada, sobre les quals hi ha una cornisa que precedeix un fris format per la ventilació sota coberta i per plafons rectangulars de pedra amb rosetes en relleu. El coronament arrenca des d'una cornisa de notable volada amb franges motllurades i dentades, des d'on comença un capcer sinuós presidit per un gerro de notables dimensions decorat amb garlandes. El tractament exterior del mur és arrebossat i pintat.