Casa del C. Marià Cubí, 56
Malgrat de Mar

C. Marià Cubí, 56

Noucentisme
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Casa d'estil noucentista construïda durant la primera meitat del segle XX. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. El frontis es composa segons dos eixos d'obertures d'arc pla emmarcat amb pedra. Els finestrals del pis tenen sortida a un balcó corregut amb baranes de forja. Els nivells de forjat es posen de manifest exteriorment per mitjà de cornises motllurades. El coronament també està definit per una cornisa motllurada, des d'on arrenca un capcer que incorpora dues franges amb motius vegetals esgrafiats. El tractament exterior dels murs és esgrafiat imitant carreus.