Casa del C. Marià Cubí, 59
Malgrat de Mar

C. Marià Cubí, 59

Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Casa d'estil noucentista construïda durant la primera meitat del segle XX. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa i pis i té la coberta plana a la part frontal i a dos vessants a la part posterior. El frontis es composa segons dos eixos d'obertures emmarcades amb una motllura, excepte la finestra de la planta baixa. Els finestrals del pis tenen sortida a sengles balcons amb baranes de forja i una singular base de forma sinuosa amb una flor en relleu. El coronament està definit per una cornisa motllurada amb voladís i un capcer senzill. El tractament dels murs és arrebossat imitant carreus, de línies menys incises al pis.